An Unbiased View of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Cevap : Yaşadvertığınız sorun nedeniyle geçmiş olmasını dileriz. Bağcılarda bulunan ve İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet veren firmamız kısmi fayans tamiri yaptığı gibi komple tadilatta yapmaktadır. Usta arkadaşlarımız gelip gerekli tespitleri yaptıktan sonra fiyatla ilgili bilgi verebiliriz.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-5 tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda gardenımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Bu cihazların kullanımları su kaçağı tespiti ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Tuvaletin tavanından su akıyor. Komşuya durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su su kaçak tespiti birikiyormuş su kaçağı tespiti ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin tavanından su gelir mi?

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Sızıntılar sadece evin içinde olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken bağlantı suyun arasından sızıyorsa lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Su kaçağı olduğunda su tesisatçısı seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Su Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir su kaçağı tespiti yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Evinizde veya iş yerinizde su tesisatıyla ilgili sorunlarla karşılaştığınızda, hızlı ve etkili çözümler için profesyonel bir su tesisatçısının gardenımına

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Report this wiki page